Maalaiskartano Pihkala

Kestikievariperinteitä Kestilässä

Maalaiskartano Pihkala sijaitsee keskellä Suomea – matkasi varrella tai päämääränä. Kestikievariperinteiden mukaan voit viivähtää meillä hetken tai viihtyä pidempään. Pihkalassa on rauhallista matkailijan majoittua, kokousvieraan viisastua ja lomailijan rentoutua.

Keittiömme loihtii ryhmille aitoa lähiruokaa lounaalla, päivällisellä tai illallisella. Kokkimme kestitsee kokousvieraat, juhlavieraat tai ryhmämatkailijat, kuten kestikievareissa on perinteikkäästi tehty. Olemme osa onnistunutta matkaasi.

Missäpä se meidän hyvinvointimme perusta on? No, saunassapa hyvinkin. Meillä lämpiää sauna savuinen, sauna sähköinen tai sauna Siikajoella risteillen ja kylpyallas hellii saunojia lämpimällä vedellä. 

Liukumäki Siikajokeen tai vaijeriliuku joen yli on jo enemmän ja elämystä rohkelikoille ja toisille itsensä ylittämistä! Mount Everestiä meillä ei ole, mutta kiipeillä voit seinällä tai virittäytyä Robin Hoodin tunnelmaan jousiammunnassa. Kirvestäkin voi heittää, mutta ei koskaan kaivoon, vaan napakymppiin. Pihapiirissä sijaitseva ratsastustalli mahdollistaa kokeilla miltä aidot hevosvoimat tuntuvat. 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi rentoutumaan Maalaiskartano Pihkalaan!Lähialue tarjoaa erilaisia aktiviteettejä, joten meillä viihtyy pidempäänkin!

Frisbeegolfia yhdellä Suomen parhaista radoista

Vain 10km ja pääset yhdelle Suomen parhaista Frisbeegolf-radoista Siikalatvan Maksinharjulle. Rata on 18-väyläinen ja heittoalustat tekonurmella. Mäntymetsä ja hiekkakuopat tarjoavat haastetta sekä kokeneille että aloitteleville frisbeegolfin heittäjille. Radalta löytyy par 3-väyliä, pitkiä par 5-väyliä, OB-alueita, puita, kumpuilevaa maastoa, kapeitä väyliä ja runsaasti heittotilaa tarjoavia väyliä.

Lue lisää http://www.visitsiikalatva.fi/frisbeegolf ja https://frisbeegolfradat.fi/rata/maksinharjun-frisbeegolfrata/

Motocross-rata Kestilässä

Tervecross ry ylläpitää aivan Maalaiskartano Pihkalan läheisyydessä 1600 metriä pitkää motocrossa-rataa. Hyppyjä, stoppareita ja tiukkoja mutkia kaiken kokoisille ja ikäisille edullisesti.

Lue lisää https://www.siikalatva.fi/visit-siikalatva/harrasta/moottorin-parinaa/

Kangasjärven virkistysalue

Kangasjärvi sijaitsee noin neljä kilometriä Kestilästä Temmestietä Ouluun päin. Alueella on rantalentiskenttä, grillikatos ja pukukopit. Kangasjärvellä toimii talvisin avantouintipaikka. Uimaan pääseen maksamalla 20 euron maksun, ( sisältää 10 € käyttömaksun ja 10 € avainpantin). Avaimen voi lunastaa Kestilän kirjastosta.

Temmestie 374, 92700 KESTILÄ

Lisää lähialueen retkeilypaikoista https://www.siikalatva.fi/visit-siikalatva/nae-ja-koe/luonto/

Ota yhteyttä!