Pitojen Helmi

Pitojen Helmi - nimensä veroinen

Vain puolen tunnin päässä Oulusta pääset viihtyisään ja perinteikkääseen talonpoikaistunnelmaan

Pitojen Helmi on Limingassa sijaitseva kaunis paikka hää-, suku-, sekä yritysjuhliin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin. Pihaan kävellessä voit jo heittäytyä suljetun maalaistalon pihapiirin, sekä jo menneiden sukupolvien luomaan maalaisromanttiseen tunnelmaan – millaista elämä onkaan ollut Kestikievareiden aikaan?

Kolme erillistä tilaamme, Helmen Pirtti, Katariinan sali sekä Separaattorikeskus tarjoavat lämminhenkiset puitteet juuri teidän tarpeisiinne.

Pihapiirissä sijaitsevassa 1700-luvun savupirtin museossa voit löytää sellaisia maatilan työkaluja, joiden käyttötarkoitusta voit vain arvailla ja museoon on saatavilla tarinallinen opastus,  matka menneestä nykyaikaan. Tyky, tyhy, virkistys- tai mihin päivään vain on tarjolla monipuolista ja persoonallista ohjelmapalvelua.

Mikäli viihdyt pitkälle iltaan, meillä lämpenee vaikka tarpeen vaatiessa molemmat saunat ja löylyjen päälle on ihana pulahtaa paljun lämpimään veteen.

Hyvä ja maistuva ruoka on meille kunnia-asia ja lähiruoka lähellä sydäntä. Talon leivonnaiset sekä leivät, kuten Pitojen Helmen tunnettu rieska, tehdään oman pellon tuottamasta sadosta. Kokemusta ja taitoa on, sillä Pietilän tilalla on viljelty jo 1700-luvulta lähtien.

Tilan 7. ja 8. sukupolvi toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi emäpitäjään, Liminkaan!

Ota yhteyttä!