Aitoja juhlia

Juhlissa on sankari ja sankari tarvitsee parhaat pidot! Pirttien vanhat hirret ovat nähneet ihania sankareita monien sukupolvien ajan. Tervetuloa jättämään oma sankaritarina hirsien historiaan. 

 Yritysjuhlat

Jokainen yritys ja sen työntekijät ansaitsevat omat sankaripäivänsä. Meillä kaikilla on tarjottavana teille juhlavat puitteet nostaa malja yhteiselle onnistumisille. Yhteinen, rento tapahtuma arkipäiväisten asioiden ulkopuolella hioo teitä entistä paremmin toimivaan työyhteisöön.

Häät

Morsiuspari ansaitsee päivänsä ja jokainen päivä on meillekin tärkeä. Olemme järjestäneet aviopareille satoja onnistuneita ja onnellisia juhlia. Perinteisessä maalaismiljöössä ilma täyttyy romantiikasta taianomaisesti. Ehkäpä meillä maaseudulla on ilmassa erityisen paljon onnenhaltijoita levittämässä onnellisuuspölyä juhlapaikalle?

Sukujuhlat

“Kiva kun tekin vielä jaksoitte tulla!”

Sukujuhlat ovat perinteinen tapa koota suku yhteen. Eikä varmasti ole sukujuhlia, joissa ei joku hämmästelisi yhdennäköisyyttä serkun kanssa tai kuinka pöydässä on “sen seitsemän sorttia”. Olipa sitten kevät, kesä, syksy tai talvi ja suku, onko siinä teidän onnellisuuden hetkenne? 

Ota yhteyttä!