Aitoja makuja

Ruoka

 

Aidot maut syntyvät osaavissa käsissä kotimaisesta ja mahdollisimman lähellä tuotetusta ruoasta. Tie sydämeen käy vatsan kautta ja ruoka meidät tiellä pitää. Haluamme pitää teidät makujen tiellä ja jättää muistiinne makujen tiekartan, jotta paremmin löydätte meille takaisin.

Keittiömme valmistaa kaikki tarjoilut mahdollisimman lähellä tuotetusta raaka-aineista, rakkaudella. Arvomme ovat maaseudun puhtaudessa ja kotimaisen alkutuotannon vaalimisessa. Vaikka meillä Suomessa kesä on lyhyt, niin valoa meillä riittää ja käyttämämme raaka-aineet kasvavat yöttömän yön hellässä huomassa. Puhtaassa ilmastossa sekä yöttömässä yössä kasvu antaa marjoille, yrteille ja muille raaka-aineille ainutlaatuisia aromeja sekä terveysvaikutuksia.

Pitojen Helmen leivonnaisten erikoisuutena on oman pellon viljoista jauhetut jauhot. Maalaiskartano Pihkala käyttää naapurikunnan Katan kanalan kananmunia ja Törmälän tilalla tarjoiltava lampaanliha tulee muutaman kilometrin päässä sijaitsevalta tilalta ja kalat sesongista riippuen paikkakunnan kalastajilta. Maakunnassa tuotetun lähiruoan käyttäminen raaka-aineena on vastuullinen teko myös maaseudun pienyrittäjyyttä kohtaan.

Ota yhteyttä!