Aitoja saunakokemuksia

Sauna, tuo hyvinvoinnin tyyssija, jossa ikiaikainen saunatonttu asustaa. Omapäinen ja kiivaskin toisinaan, mutta enimmäkseen lempeä ja hyvätapainen – jos vain itse häntä hyvin kohtelemme. Saunatonttu on oivallinen neuvonantaja bisnessaunaan, morsiussaunaan, sulhassaunaan tai vain ystävien kesken maailmaa parantamaan. Tärkeintä saunomisessa on muistaa tervehtiä saunatonttua astuessa saunaan!  

Sauna

Sauna on meille suomalaisille perinne ja tuttuakin tutumpi paikka peseytymisen ohella. Sauna on myös meidän hyvinvoinnin osalta tärkeä paikka. Saunaan liittyy paljon perinteitä ja aikoinaan esimerkiksi pyhäpäivinä saunaan on saatettu jättää jopa uhriaterioita vainajille. Nykyään saunomiseen liitetyt pyhäpäivät ovat joulu ja juhannus. Kukapa ei olisi nauttinut keskikesän auringosta saunan jälkeen tai ottanut jouluaattoa vastaan saunapuhtaana. Saunassa käydään myös erilaisissa juhlissa, etenkin avioliiton solmimiseen liittyy perinteinen morsiussauna. Suomalaisille sauna kuuluu siis hyvin monenlaisiin elämätilanteisiin ja elämänpiireihin. Saunassa ollaan aitona itsenä, alasti, ilman statuksia, saunassa ollaan tasa-arvoisia. Meillä on tarjolla saunojille vaihtoehtoja, savusaunaa, puusaunaa, sähkösaunaa tai lauttasaunaa. Löylyjen päälle onkin sitten ihana pulahtaa kylpypaljuun rentoutumaan lisää.

Morsiussauna

Morsiussauna Aitoa Maalta-tapaan sisältää jotain uutta ja jotain vanhaa. Morsiussauna on morsiamelle taianomainen elämys, jossa saunan voi koristelulla tunnelmaan sopivaksi. Juhlavuutta saunaan saa peittämällä lauteet valkoisella kankaalla, koristelemalla saunaa kesäaikaan koivunlehdillä, talvella kuivatuilla ruusun terälehdillä, saunavihtalla, kynttilöillä sekä saunatuoksulla. Morsiamella on saunassa on tehty oma paikka – valtaistuin. Kuka teistä ehtii morsiamen jälkeen valtaistuimen valloittaa? Vanhan uskomuksen mukaan hän on henkilö, joka seuraavaksi häitään juhlii! Uuteen elämänvaiheeseen sopii vaikka kehäkukkakasvonaamio, jalkakylpy ja vihtomalla morsianta. Menneet pyyhkiytyy ja uusi ihana tulevaisuus on edessä – onnea rakkaudessa!

Sulhassauna

Ystäviä ei koskaan ole liikaa ja ystävien kanssa vietetään ne parhaat hetket ennen avioliittoon astumista. Muistellaan poikamiesaikoja, lapsuutta, nuoruutta, armeija-aikaa, tulevan vaimon löytymistä ja avataan tulevaisuuden suunnitelmia. Sovitaan siitä, että ystävyys säilyy, vaikka tulevaisuus muuttuu toisenlaiseksi ja kaikille paremmaksi. Pojat on poikia, vaikka mieheksi kasvavat, kujeilu saa pysyä ja kasvaa mukana. Hyvät löylyt, lämmin palju ja sopivasti hyvää ruokaa kruunaa mukavan yhdessä vietetyn päivän.

Business sauna

Saunassa ne ideat ja kumppaanuudet vahvistuvat. Lempeissä löylyissä, saunatontun viisaiden ajatusten alla. Kypypalju ja hyvä ruoka parhaan tiimin kera, kaikkea kaikille – yhdessä, vuodenajasta riippumatta. Saunassa olemme kaikki aitoja!

Ota yhteyttä!